Kreativa elever efter studenten

Denna vecka har vi haft besök av ett gäng f.d. elever som nu driver Actum Bemanning AB.

Det är Carl Lindström (VD) och Jesper Karlsson (Organisationschef) som startat företaget och som nu fått ett stort uppdrag där de i samarbete med Beyer ska hjälpa Banverket hålla rent längs våra järnvägar. Under veckan har de genomfört kurs för sin personal som bland annat måste känna till de säkerhetfrågor som gäller när man arbetar på järnvägen. Det är ett härligt gäng vi mött, och vi är glada att ha haft som gäster i skolans lokaler. Här är hela styrkan som genomfört kursveckan.

 

SONY DSC

Från vänster till höger: Martin Johannesson, Aron Vikefors, Simon Frändebo, Jesper Karlsson och Carl Lindström. Dessa killar gick lantbruksutbildning samt naturvetenskapsutbildning hos oss och tog studenten 2012. Vi önskar dem lycka till med sitt nya spännande uppdrag!

Foto: Anders Isaksson.