Treor snart tillbaka på skolan

Eleverna i årskurs 3 har varit ute på praktik (APL) sedan sommarlovet. Hos oss har man minst 15 veckors praktik ute på olika arbetsplatser där man får mycket erfarenhet som man har nytta av efter studenten.

På CS Hundcenter i Furuby är Lisa Holmberg anställd som gick på Ingelstadgymnasiet för några år sedan. Lisa har varit handledare för Natalia som går i klass Nv14. Här står de båda bland en del av de hundar som har dagis- eller pensionatplats hos Christel Söderström på CS Hundcenter. Detta är sista veckan för Natalia och hennes klasskamrater som börjar skolan på måndag igen. Naturligtvis är det tråkigt att lämna en så rolig arbetsplats, men man kan ju alltid komma och hälsa på framöver.

Förresten så hälsar Lisa så gott till er alla som träffade henne när hon gick på skolan!