Laddar för hösten

Det är mycket spännande på gång på skolan inför höstterminsstarten. Våra kockar Pernilla och Joakim som på bilden undersöker grönsakerna som vår trädgårdsutbildning odlat fram är på väg på semester och samlar energi och inspiration för fortsatt toppenmat i vår matsal Krubban.

På måndag 10 juli kommer de första lastbilarna med vårt nya elevboende. Grunden är redan förberedd. Håll ögonen på vår facebook-sida på måndagen så kanske det blir livesändning.

Vårt internat håller på att utrustas med ett toppmodernt brandlarm och det gamla går i pension. Så just nu kan man se ett antal nya röda kablar som håller på att anslutas i alla våra rum.

Skolans gamla potatislager håller som bäst på att byggas om. Det ska bli bygglokal för vår nya anläggningsförarutbildning som startar i augusti. Vilken överraskning det blev när vi märkte att vi fått många sökande och att det var ett så stort intresse av att bli yrkesförare! Fast det kanske inte är så konstigt när vi vet att eleverna har väldigt lätt att få bra och välbetalda jobb efter studenten.

Det finns mycket att se fram emot på skolan i höst. Och är du nyfiken får du passa på när vi har Öppet hus lördagen den 21 september.