Jobba hos oss

Ingelstadgymnasiet är en fristående gymnasieskola som ligger i en vacker och lantlig omgivning 2 mil utanför Växjö. På skolan går ca 230 elever och av dessa bor ca 200 på skolans internat. De utbildningar vi erbjuder är Naturbruksprogrammet med inriktningarna lantbruk och djur samt Bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning-anläggningsförare. Vi erbjuder även naturvetenskaplig profil.  Skolan har stor praktisk verksamhet med skog, åker/betesmark, olika djurstallar, hundanläggning och veterinärklinik.

Instruktör och djurskötare för exotiska sällskapsdjur

Arbetsplats:
Ingelstadgymnasiet ,Växjö kommun

Arbetsuppgifter:
Som djurskötare/instruktör i skolans djurhus med exotiska djur har du spännande och varierande arbetsuppgifter där du dagligen arbetar med både djur och ungdomar.
Du har ett nära samarbete med förman och teorilärare, tillsammans undervisar ni djurvårdselever. Vid sidan av undervisningen innefattar tjänsten daglig skötsel av djur och anläggning på egen hand eller tillsammans med elever. Tjänsten innefattar även hälsokontroller, miljöberikning, träning av djur, kontinuerlig utveckling av utbildningen  m.m.

Vi önskar att du:
– är flexibel, positiv och har god samarbetsförmåga
– har förmågan att ta egna initiativ
– gärna delar med dig av dina kunskaper
– tycker om att arbeta med ungdomar
– har god arbetsmoral och ett gott arbetstempo utan avkall på noggrannhet
– har en god djurkänsla och kunskaper om exotiska sällskapsdjur
– har utbildning inom djurvård, etologi eller liknande

Varaktighet och sysselsättningsgrad:
70%, vikariat föräldraledihet 1 år

Lön:
Individuell lönesättning, ange löneanspråk

Tillträdesdatum:
Efter överenskommelse

Kontaktpersoner:
Kjell-Erik Sagebrant Servicechef 0703-250 100
Tomas Himmel Djurskötare 0733-477 828
Emma Kornbeck Djurskötare 0733-477 823

Sista ansökningsdag:  2019-04-15

Ansökan: Mejla din ansökan till info@ingelstad.nu

Vi ser fram emot din ansökan!

 


Kock

Arbetsuppgifter:
Som kock på Ingelstadgymnasiet får du laga mat från grunden med svenska råvaror. Du arbetar dagtid, måndag till fredag i ett modernt och trivsamt kök.
Du lagar 250 portioner näringsriktig och god mat till våra elever och personal. Du lagar lunch och kvällsmat. Vi har även ett antal externa lunchgäster.

Kvalifikationer:
Du har utbildning inom området och gärna erfarenhet.

Personliga egenskaper:
Vi ser gärna att vår nya medarbetare är självgående och brinner för mat. Du är en dedikerad kock som uppskattar råvaror av bra kvalité och gillar att ha ordning och reda i köket. Du är nytänkande och initiativrik med yrkesstolthet. Du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor. Vi lägger stor vikt på din personlighet, det som är viktigast för oss är att du är en positiv lagspelare som är glad och sprider go energi omkring dig. Du ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Varaktighet och sysselsättningsgrad:
Tillsvidareanställning semestertjänst med tillämpad provanställning. Anställningen är på heltid 100%.

Tillträdesdatum:
2019-05-02 eller enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner:
Namn: Kjell-Erik Sagebrant, Arbetar som Servicechef, Telefonnummer 0703-250100 och eller e-post    kjell-erik.sagebrant@ingelstad.nu

Sista ansökningsdag:
2019-03-15

Ansökan:
Mejla din ansökan till info@ingelstad.nu

Lön:
Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Sista ansökningsdag:
Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt, varför intervjuer kommer att ske löpande. Vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2019-03-15.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den ej behövs tas i anspråk av redan anställda.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Information om behandling av personuppgifter. 

Dina personuppgifter kommer bara att användas inom Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge eller HS Certifiering AB av personer som arbetar med rekrytering. Hushållningssällskapet och HS Certifiering AB är personuppgiftsansvariga och ansvarar därmed för behandlingen av personuppgifter enligt dataskyddslagstiftningen.

Personuppgifterna kommer att användas för rekryteringsändamål. Den rättsliga grunden för behandlingen är Hushållningssällskapets och HS Certifierings berättigade intresse av att administrera och dokumentera rekryteringsprocessen. Efter avslutad rekrytering arkiveras uppgifterna för att kunna användas vid ett eventuellt överklagande till Diskrimineringsombudsmannen. När möjligheten att överklaga inte längre finns, kommer informationen att gallras bort.

Följande personuppgifter kommer att lagras i rekryteringsdatabasen eller liknande register: De uppgifter du själv fyllt i på webbplatsen eller i din ansökan, ditt CV och ditt personliga brev och annan information som du lämnar till oss så som betyg och intyg. Dessutom kan vi komma att registrera anteckningar från intervjuer, samtal med referenspersoner och resultat från personlighetstester.