Musikjälpen

Onsdag v.46 hade eleverna i åk 1 temadag. Temat var mänskliga rättigheter och en av stationerna var att kicka igång Ingelstadgymnasiets engagemang för musikhjälpen! Årets tema är ”barn är inte till salu” och för att bidra kommer vi pärla armband och skänka pengarna till musikhjälpen. Här hittar du vår digitala insamlingsbössa: http://bossan.musikhjalpen.se/insamling/ingelstadgymnasiet

Armbanden kostar 50 kr och alla elever som vill får vara med och pärla!

Det går givetvis bra att skänka pengar även om man inte vill ha ett armband!

Insamlingen pågår till 15/12. Här kan du lära mer om musikhjälpen: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3946&artikel=5953661Föreläsning – Johanna Lassnack

Måndagen den 11 december kommer Johanna Lassnack från ryttarinspiration till oss och föreläser. läs mer om Johanna här. Föreläsningen är gratis för skolans elever. Om du inte går ridsportsutbildningen måste du anmäla dig via mail till någon i ridsportspersonalen. Föreläsningen är även öppen för externa, pris 100 Kr som betalas via swish till 123 61 71 508, Ange ditt namn och ryttarinspiration.

Plats: Matsalen Krubban

Tid: 18.00-20.00

 Laddar för hösten

Det är mycket spännande på gång på skolan inför höstterminsstarten. Våra kockar Pernilla och Joakim som på bilden undersöker grönsakerna som vår trädgårdsutbildning odlat fram är på väg på semester och samlar energi och inspiration för fortsatt toppenmat i vår matsal Krubban.

(mer…)


Vi söker en rektor

Skolan växer och en viktig arbetsuppgift för rektorn är att leda utvecklingsarbetet.

(mer…)


Sommaravslutning på Ingelstad

Torsdagen den 15 juni hade vi vår traditionsenliga skolavslutning i kyrkan. Jessica Fritzon som arbetar som komminister i kyrkan hälsade oss välkomna med hötjugan i handen och önskade oss alla en härlig sommarvila. Alla sjöng hjärtligt med i Idas sommarvisa.

(mer…)


Utsläppta studenter

Nu har vi släppt ut dem, årets härliga studenter! Det blir en härlig kväll där man firar på många håll! Treorna har många olika mål, (mer…)


Studentbal 2017

Måndagskvällen var det dags för årets pampiga bal. Innan det var dags att åka till balen samlades alla vid Siggebo för fotografering. (mer…)


Grattis Ebbe!

Ebbe Eidevåg 3år blev den lycklige vinnaren av tramptraktorn under Expo dagen 20 maj.

Grattis!

 


1 2 3 7