Zoobutiken

Här på skolan driver djurvårdseleverna en zoobutik med hjälp av vår personal.

Vi säljer kvalitetsfoder för hund och katt från Hill’s och Nutra Nuggets. På hyllorna står även foder till fåglar och andra smådjur.

Vi har också tillbehör som halsband och koppel, spårlinor, skålar, aktiveringsleksaker, transportburar, bäddar, kaninhus, godis och tuggben, reptiltillbehör, hälsovårdsartiklar till hund och katt, schampo m.m. Allt till förmånliga priser.

Saknar du något i butiken ser vi gärna över möjligheterna att ta hem det till dig.

Öppettider: måndagar 15.30-18.00.

Varmt Välkommen!

Butiksansvarig Catja Paulsson, tel 0733-310452.

Verksamheten
I djurvårdsprofilen ingår praktiska lektioner i vår zoobutik. Här får eleverna lära sig vad det innebär att driva en butik. De står i kassan, bemöter kunder, säljer, inventerar, plockar upp varor och marknadsför butiken. Eleverna står för drivkraften och idéerna som utvecklar butiken och sortimentet.

I butiken får eleverna lära sig om olika typer av foder, för att kunna ge råd till kunder och djurägare.

Hill’s och Nutra Nuggets foder
I butiken säljer vi Hill’s och Nutra Nuggets foder för hund och katt. Dessa foder är framställda av kvalitetsråvaror och sammansättningen är väl anpassad efter djurens näringsbehov. För mer information om fodret besök och www.hillspet.com och www.nutranuggets.se

I lager
I vårt sortiment kan du t.ex hitta halsband till hund och katt, koppel och selar (till hund, katt, kanin, råtta). Vi säljer även tuggben och godis, kvalitetsleksaker, spel och aktiveringsleksaker. På hyllorna finns bland annat träningsredskap, matskålar, transportburar, bäddar, tillbehör till gnagare och reptiler, fågelleksaker m.m.

Eftersom butiken drivs i samarbete med skolans veterinärsklinik, säljer vi även hälsovårdsartiklar till hund och katt, som klotänger, öronrens, tandborstar, schampo etc. Emellanåt har vi kampanjer och erbjudanden av olika slag. Är det något du som kund saknar är du välkommen att meddela personalen som oftast har möjlighet att beställa hem varan åt dig. Vi uppskattar era önskemål och synpunkter på sortimentet.