Jobba hos oss

Vi söker en medarbetare till tjänsten som vikarierande Kock, placerad på Ingelstadgymnasiet utanför Växjö.

Arbetsuppgifter:
Som kock på Ingelstadgymnasiet får du laga mat från grunden med svenska råvaror. Du arbetar dagtid, måndag till fredag i ett modernt och trivsamt kök.

Du lagar 240 portioner näringsriktig och god mat till våra elever och personal. Du lagar lunch och kvällsmat. Vi har även ett antal externa lunchgäster.

Kvalifikationer:
Du har utbildning inom området och gärna erfarenhet.

Personliga egenskaper:
Vi ser gärna att vår nya medarbetare är självgående och brinner för mat. Du är en dedikerad kock som uppskattar råvaror av bra kvalité och gillar att ha ordning och reda i köket. Du är nytänkande och initiativrik med yrkesstolthet.

Du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.

Vi lägger stor vikt på din personlighet, det som är viktigast för oss är att du är en positiv lagspelare som är glad och sprider go energi omkring dig.

Du ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Kontaktpersoner: 
Namn: Kjell-Erik Sagebrant, Arbetar som Servicechef, Telefonnummer 0703-250100 och eller e-post kjell-erik.sagebrant@ingelstad.nu  

Varaktighet:
Vikariat t.o.m 2022-06-10.

Sista ansökningsdag:
Vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt och intervjuer kommer att ske löpande. Vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2021-05-14.

Ansökan:
Mejla din ansökan till info@ingelstad.nu

Lön:
Individuell lönesättning, ange löneanspråk.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs hur vi behandlingar dina personuppgifter här.

 


Vi söker en medarbetare till tjänsten som IKT-pedagog, placerad på Ingelstadgymnasiet utanför Växjö.

Det händer mycket hos oss just nu! Intresset är stort för våra utbildningar och vi satsar på att ännu bättre nyttja digitala hjälpmedel och öka den digitala kompetensen hos både elever och personal. Därför tillsätter vi denna nya tjänst som IKT-pedagog.

I tjänsten som IKT-pedagog arbetar du som en sammanhållande resurs för våra tre naturbruksgymnasier; Ingelstadgymnasiet, Gamlebygymnasiet och Naturbruksgymnasiet Kalmar. Du kommer att fungera som en brygga mellan den pedagogiska verksamheten och huvudmannens stabsfunktion, och ansvara för pedagogiska och elevadministrativa IT-system.

Tjänsten ingår i vår stabsfunktion på huvudmannanivå och är placerad i vårt IT-team. Som medarbetare hos oss arbetar du under eget ansvar i ditt område och har samtidigt kontinuerlig kontakt med övriga verksamheter.

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö med möjlighet till balans mellan arbete och fritid, delaktighet och erfarenhetsutbyte med andra kollegor. På Hushållningssällskapet arbetar vi med kunskap för att utveckla det gröna näringslivet.

 I rollen ingår:

 • Förvaltning- och utveckling av skolornas IT-system
 • Medverka vid planering och genomförande av investeringar
 • Utveckling av arbetssätt för skolorna
 • Stödja, utbilda och handleda lärare och andra medarbetare i planeringen av undervisningen med digitala läromedel samt i IT-verktyg
 • Stödja och driva utveckling av den digitala kompetensen hos både lärare och elever
 • Beroende på intresse och kompetens finns det möjlighet att arbeta med andra uppdrag inom vår verksamhetsidé med t ex myndigheter som mottagare.

Detta är en möjlighet för dig som har/är:

 • Har utbildning och erfarenhet inom pedagogik
 • Har erfarenhet, kunskap och intresse inom pedagogiska IT-system
 • Är lyhörd för verksamhetens behov
 • Är idérik och lösningsorienterad
 • Gillar att arbeta med människor och har lätt för att kommunicera
 • Körkort är ett krav då det kommer förekomma besök på våra övriga två skolor

Det är en fördel om du har:

 • Är formellt utbildad IT-pedagog
 • Har goda kunskaper i aktuella tekniska plattformar för utbildning
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta som IT-pedagog
 • Har erfarenhet av naturbruksgymnasier och/eller intresse för de gröna näringarna

Tjänsten är på heltid (semestertjänst) och tillsvidare. Tillträdesdatum sker efter överenskommelse, men senast vid start av HT 21.

Vill du veta mer?

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta HR- och IT-chef Helena Ottevi 070-55 88 934, helena.ottevi@hushallningssallskapet.se eller rektor på Ingelstadgymnasiet Katrin Bladh 073-347 78 31, katrin.bladh@ingelstad.nu.

Sista ansökningsdag är 2021-05-31

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast 31 maj, till e-postadress jobb.h@hushallningssallskapet.se. Vi kommer att behandla ansökningarna löpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs hur vi behandlingar dina personuppgifter här.