Jobba hos oss

Kock till Ingelstadgymnasiet

Korta fakta om jobbet
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Kvalifikationer
Arbetslivserfarenhet
MeriterandeKock, storhushåll –  2-4 års erfarenhet

I rollen ingår:
Som kock på Ingelstadgymnasiet får du laga mat från grunden med svenska råvaror.

Du lagar 250 portioner näringsriktig och god mat till våra elever och personal. Du lagar lunch och kvällsmat. Vi har även ett antal trevliga externa lunchgäster. Vår främsta uppgift är att se till att våra fantastiska elever får en bra service och ett glatt bemötande.

Hos oss får du jobba i ett härligt och glatt gäng. Du arbetar dagtid, måndag till fredag i ett modernt och trivsamt kök med servering.

Det här är en möjlighet för dig:

Det viktigaste är att du är positiv, glad och vill jobba. Om du har utbildning inom området och gärna erfarenhet, är det meriterande.

Vi ser gärna att vår nya medarbetare är en dedikerad kock som uppskattar råvaror av bra kvalité och gillar att ha ordning och reda i köket. Du är nytänkande och initiativrik med yrkesstolthet.

Du är ansvarskännande och har en personlig mognad. Du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till dina kollegor.

Du har utbildning inom området och gärna erfarenhet.

Vi lägger stor vikt på din personlighet, det som är viktigast för oss är att du är en positiv lagspelare som är glad och sprider go energi omkring dig. Du ser som självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat.

Sista ansökningsdag: Intervjuer kommer att ske löpande och vi önskar därför din ansökan snarast, dock senast 2024-02-28.

Varaktighet och sysselsättningsgrad: Vikariat, semestertjänst. Anställningen är på heltid 100%. Vikariat är tänkt fram till 2025-08-01.

Tillträdesdatum: 2024-04-02 eller enl ök.

Kontaktpersoner: Kjell-Erik Sagebrant, Servicechef, Telefonnummer 0733 477 826 och eller e-post: kjell-erik.sagebrant@ingelstad.nu

Om anställningen
Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön
Var ligger arbetsplatsen? Arbetsplatsen ligger i kommunen Växjö i Kronobergs län.
Arbetsgivaren: Hushållningssällskapet Kalmar-Kronoberg-Blekinge
http://www.hushallningssallskapet.se

Ansök via mail till:
kjell-erik.sagebrant@ingelstad.nu

Välkommen med din ansökan! 


Om Ingelstadgymnasieet
Ingelstadgymnasiet är en fristående gymnasieskola som ligger i en vacker och lantlig omgivning 2 mil utanför Växjö. På skolan går 270 elever och av dessa bor 215 på skolans internat. Den utbildning vi erbjuder är Naturbruksprogrammet med inriktningarna lantbruk, djurvård, hästhållning, Bygg-och anläggningsprogrammet inriktning anläggningsmaskinförare samt Introduktionsprogrammet. Vi erbjuder även naturvetenskaplig profil. Skolan har stor praktisk verksamhet med skog, åker/betesmark, olika djurstallar, hundanläggning, djurpark och veterinärklinik.


Om Hushållningssällskapet
Hushållningssällskapet är en kunskapsorganisation. Vi producerar och levererar kunskap för hållbar utveckling och lönsamhet i landsbygdens näringar. I Hushållningssällskapen över hela landet är vi ca 30 000 medlemmar och ca 800 medarbetare.

Hushållningssällskapet Kalmar Kronoberg Blekinge är ett av landets största Hushållningssällskap. Vi bedriver rådgivning, certifieringsverksamhet, fältförsök, gymnasie- och yrkesutbildning samt utvecklingsarbete mm. Vi har ca 2500 medlemmar och omsätter omkring 220 miljoner kronor per år och är drygt 230 anställda.

Läs gärna mer om vår verksamhet på www.hushallningssallskapet.se

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Läs hur vi behandlar dina personuppgifter www.hushallningssallskapet.se/gdpr-jobbansokan/